Home > General > L’IBEX-35 torna a prendre aire

L’IBEX-35 torna a prendre aire

07/02/2019

Jornada mixta per als inversors europeus, amb poques variacions respecte al dia anterior, en què va destacar com a selectiu més damnificat amb un -0,38% el DAX alemany, a causa de la disminució de l’1,6% al desembre de les comandes industrials d’Alemanya, tornant a portar a la capçalera la famosa desacceleració, que sembla que serà una de les paraules més utilitzades en el vocabulari dels inversors durant el 2019. L’IBEX-35, per la seva part, va aconseguir tancar una nova jornada en verd, amb avenços moderats del 0,10%, situant-se a 9.100 punts, principalment impulsat pel bon comportament d’un dels sectors que més l’han castigat l’última setmana, el de la banca. L’euro perd poder de nou respecte al dòlar i el tipus de canvi se situa en 1,1379 dòlars per euro.
A l’altra de l’Atlàntic, una de les compareixences que més inquietud deparaven era el discurs que havia de dur a terme Donald Trump sobre l’Estat de la Unió, que finalment no va aportar cap nova notícia sobre les negociacions comercials amb la Xina. En canvi, Steve Mnuchin, el secretari del Tresor Americà, va confirmar que ell i altres responsables americans viatjaran a Pequín la setmana vinent per negociar un acord per aturar la prevista apujada dels aranzels que apliquen els americans als productes xinesos.

Categories: General Tags: