Home > General > Europa es torna a tenyir de verd

Europa es torna a tenyir de verd

06/02/2019

De nou tornem a veure com els selectius més representatius d’Europa agafen tonalitat verdosa, en una jornada en què es van veure importants revaloracions després d’uns últims dies en què els mercats del Vell Continent no acabaven d’arrencar i les valoracions acabaven con­cloent les sessions mixtes. El FTSE MIB italià segueix al capdavant dels millors rendiments europeus acumulats des de principi d’any, propers al 8%, seguit de ben de prop del DAX alemany i, finalment, ocupant l’últim lloc del podi, el CAC-40  francès.
L’IBEX-35, per la seva banda, aconseguia tallar la mala ratxa de quatre jorna­des consecutives en vermell iniciada després de les publicacions d’alguns integrants de la banca, i s’impulsava amb l’increment de preu que aconseguien companyies amb una important  ponderació al selectiu com ara Inditex, Santander, Telefónica o Repsol. Torna a ser notícia l’oferta pública d’adquisició que durà a terme el magnat rus Mikhail Fridman sobre la companyia de distribució d’alimentació DIA.
Pel que fa a les commodities, l’or afluixa i se situa a nivells pròxims de 1.300 dòlars. El tipus de canvi eurodòlar se situa a nivells d’1,14, després que s’apreciés el dòlar a causa de les fluixes dades de l’activitat del sector serveis a l’Eurozona.

Categories: General Tags: