Home > General > L’IBEX-35 s’encalla a causa de la banca

L’IBEX-35 s’encalla a causa de la banca

05/02/2019

El primer dilluns de febrer va destacar per les poques notícies macroeconòmi­ques que van aportar els mercats financers globals, després d’una intensa última setmana en què les aparicions del president de la Fed, Jerome Powell, les notícies que arribaven des de Veneçuela amb l’autoproclamat president Juan Guaidó o les novetats sobre les negociacions comercials entre els EUA i la Xina van copar reiterades portades. A més a més, la jornada d’avui no comptarà amb el seguiment dels mercats xinesos a causa de la festivitat de l’any nou. Els inversors podran estar centrats un altre cop en la temporada de publicacions de resultats, en què empreses com Alphabet (Google), Twitter, Disney o Philip Morris donaran a conèixer els balanços i expectatives de cara al 2019.
Cal destacar el fluix comportament del selectiu espanyol, l’IBEX-35, que va veure com després de dues setmanes defensant els 9.000 punts els perdia un altre cop per les revisions a la baixa de diverses cases d’analistes que es van fer de les previsions d’empreses vinculades al sector bancari. Des de principi d’any, la revaloració que té el selectiu és de prop del 4%, deixant enrere el lloc capdavanter que va liderar durant diverses jornades amb el bon inici d’any.

Categories: General Tags: