Home > General > Estira i arronsa entre els selectius americans i la política de la FED

Estira i arronsa entre els selectius americans i la política de la FED

19/12/2018

El complicat any que estan vivint els mercats mundials s’ha contagiat també en els americans, que havien estat els únics a hores d’ara que mantenien rendibilitats positives des de principi d’any. Aquest fet es va revertir en la jornada passada veient el Dow Jones, S&P500 i Nasdaq amb rendiments negatius, en què la majoria d’inversors van preferir consolidar els beneficis obtinguts i davant la més que probable apujada de tipus que durà a terme la FED, migrar cap a actius menys arriscats com el Treasury a 10 anys americà i amb rendiments atractius per als inversors adversos a la volatilitat. Els analistes seguiran amb lupa quin és el to de les declaracions de Jerome Powell, de cara a les possibles apujades que s’esperen durant el 2019.

Categories: General Tags: