Home > General > Trontolla Europa

Trontolla Europa

11/12/2018

Les negociacions que s’estan duent a terme al parlament britànic estan aportant dubtes als analistes borsaris, sobretot després de l’ajornament de les votacions que Theresa May està utilitzant per guanyar temps i que s’estan transmetent en els rendiments dels selectius més importants europeus. L’IBEX35 ha tocat mínims des del 2016 arribant a 8.661 punts amb un caiguda del -1.74%, tot destacant la sortida del selectiu espanyol de la companyia DIA, que serà substituïda per ENCE, una empresa espanyola dedicada a la transformació de fusta procedent de cultius forestals per a ús industrial. Pel que fa a les negociacions dels pressupostos d’Itàlia amb la CE, dimecres s’esperen novetats amb la presentació de les modificacions demandades per Europa.

Categories: General Tags: