Home > General > L’or negre recupera terreny

L’or negre recupera terreny

08/12/2018

Els mercats europeus aconsegueixen finalitzar la setmana amb lleugeres pujades per acabar de maquillar una setmana on la volatilitat ha estat la protagonista, on s’esperaven bones notícies després del principi d’acord en la cimera del G20 entre EUA i la Xina, els avenços en les negociacions de pressupostos entre Itàlia i la Comissió Europea i les negociacions del Brexit. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats de Wall Street obrien amb pèrdues, demostrant que els dubtes en els actius més arriscats han arribat per quedar-se. Pel que a fa les matèries primeres, el preu del barril Brent s’ha disparat un 5%, per sobre dels 63 USD un cop s’ha conegut el nou acord de control de producció per part dels membres de la OPEP.

Categories: General Tags: