Home > General > La incertesa americana contagia els mercats borsaris mundials

La incertesa americana contagia els mercats borsaris mundials

07/12/2018

La notícia d’arrest de la CFO de Huawei, per ordre dels EUA duta a terme a Vancouver per indicis d’incompliment a les sancions comercials imposades a l’Iran, juntament amb l’aplanament de la corba del tipus d’interès americans ha propiciat una aversió al risc a la comunitat d’inversors, fet que han influït a veure els selectius més importants mundials tenyits de vermell. L’IBEX35 perd els 8800 punts, amb una caiguda del 2,75%. El selectiu europeu per excel·lència s’ha devaluat un 3,33%, salvant els nivells dels 3000 punts. Pel que fa a la reunió que han tingut els membres de l’OPEP, no s’ha arribat a cap acord per a la retallada de producció, fet que contribuït a la baixada del preu del barril de Brent per sota de 60 USD.

Categories: General Tags: