Home > General > El Regne Unit i Itàlia reprenen el protagonisme

El Regne Unit i Itàlia reprenen el protagonisme

05/12/2018

Jornada de consolidació en els selectius europeus que veuen frenats, de manera lleu, els avenços realitzats dilluns després de la cimera del G20. Tornen a primer pla les negociacions del Brexit al Regne Unit i també la presentació de nous pressupostos de dèficit a Itàlia. El primer ministre italià, Giuseppe Conte, i el ministre de finances estarien disposats a reduir el dèficit fins a un 2%. Tornant al país anglosaxó, avui comencen els debats al parlament britànic, que duraran 5 dies fins a les votacions del dia 11 de desembre, en què Theresa May intentarà apropar postures respecte a l’acord del Brexit. Destacar que al país veí, el president de la República Francesa, Emmanuel Macron, ha paralitzat les apujades del preu del combustible durant 6 mesos a causa de la pressió del moviment de les armilles grogues.

Categories: General Tags: