Home > General > Les reunions del G20 impulsen els mercats

Les reunions del G20 impulsen els mercats

04/12/2018

L’inici del mes de desembre ha començat amb bones notícies pel que fa als mercats borsaris relatives a la cimera del G20 duta a terme a Argentina. Els protagonistes principals de la cimera, els representats dels EUA i la Xina, han donat treva a la famosa guerra comercial, com a mínim durant 3 mesos, sense imposar nous aranzels fins al 25% pels 200 bilions de béns que l’administració de Donald Trump estava disposada a aplicar per a productes xinesos. A més a més, destacar la confirmació que realitzen l’Aràbia Saudita i Rússia per tal de mantenir el seus acords de controls de producció del petroli. A destacar que els selectius europeus més importants han tancat per sobre del punt percentual.

Categories: General Tags: