Home > General > El tractat de lliure comerç d’Amèrica del Nord torna a entrar en vigor

El tractat de lliure comerç d’Amèrica del Nord torna a entrar en vigor

02/10/2018

El primer dia d’octubre va estar marcat per les bones notícies que arribaven des d’Amèrica, on els EUA, el Canadà i Mèxic signaven el tractat comercial de lliure comerç entre els tres països nord-americans. Aquest fet va contribuïr a una obertura a l’alça dels mercats de Wall Street la jornada de dilluns. A l’altra banda de l’Atlàntic, els mercats europeus van aconseguir tancar en verd, excepte el FTSE MIB italià -0,49 % i el FTSE 100 anglès -0,19%. L’índex de referència europeu EuroStoxx50 tancava amb una revaloració del 0,44% i 3.414 punts. Per la seva banda, l’IBEX35 aconseguia salvar els 9.400 punts amb una apujada del 0,19%. El tipus de canvi es va situar a 1,15 euros per dòlars degut principalment a les bones expectatives dels mercats americans.

Categories: General Tags: