Home > General > Els baixistes s’apoderen d’Europa

Els baixistes s’apoderen d’Europa

07/09/2018

La jornada de dimecres va estar dominada per les baixades generalitzades dels selectius, encapçalant les pèrdues l’IBEX-35 amb un 1% i 9.208 punts. El selectiu espanyol s’ha vist enfonsat en mínims de 20 mesos a causa de les tensions comercials i les divises emergents. Dimecres es va efectuar l’emissió de bons i obligacions d’Espanya a 3, 5 i 10 anys. L’EuroStoxx-50 perdia un 0,59% i es quedava en els 3.295 punts. A l’altra banda de l’Atlàntic, els parquets obrien mixtos, després d’una caiguda generalitzada de les companyies tecnològiques com Twitter i Facebook després de comparèixer davant del Congrés a Capitol Hill per testificar. Pel que fa a les divises, l’euro ha guanyat terreny al dòlar i ja se situa a l’1,16.

Categories: General Tags: