Home > General > L’IBEX-35, a punt de perdre els 9.300 punts

L’IBEX-35, a punt de perdre els 9.300 punts

06/09/2018

El selectiu espanyol veu minvat el seu valor en nous mínims anuals i acaricia els 9.301 punts, baixant un 0,80%. El clima a Europa és igual de negatiu, on ahir va destacar la presentació de resultats de Bayer que no va convèncer i va contribuir a la baixada del DAX alemany. La resta dels principals índexs europeus van tancar en vermell, influint l’EuroStoxx-50, que va tancar amb un descens de l’1,3%. A l’altra banda de l’Atlàntic, Wall Street obria a la baixa davant la incertesa que injecta al mercat l’evolució de la guerra comercial. Mentrestant, els EUA i el Canadà reprenien les converses comercials sobre el Nafta i les empreses de xarxes socials van acaparar l’atenció a l’audiència del Senat. Les tensions comercials també van influenciar els països asiàtics, on el Nikkei perdia un 0,51% i el Hang Seng un 2,61%.

Categories: General Tags: