Home > General > El setembre comença sense força

El setembre comença sense força

04/09/2018

L’inici de setembre no ens ha portat bones notícies pel que fa a l’IBEX-35, que toca mínims anuals amb 9.376 punts, a causa del mal comportament d’un dels pesos pesants, com és Inditex, que cedeix un 12,38% des de principi d’any. Pel que fa als mercats europeus, tancaven mixtos. Aquest final d’estiu ha estat marcat per la tornada de la volatilitat als mercats. A les negociacions infructuoses entre els Estats Units i el Canadà d’arribar a un acord per renovar el Nafta s’hi uneixen les males vibracions sobre una possible nova emissió d’aranzels contra la Xina. A l’altra banda de l’Atlàntic els parquets americans gaudien d’una jornada festiva a causa del dia del treballador.

Categories: General Tags: