Home > General > L’IBEX-35 cedeix els 9.400 punts

L’IBEX-35 cedeix els 9.400 punts

01/09/2018

L’IBEX-35 encadena la seva quarta caiguda consecutiva per tancar un mes irregular, que començava partint dels 9.870 punts i acabava tancant en 9.399. El col·lectiu espanyol ha vist minvat el seu valor a causa dels impactes dels països emergents, com Turquia i l’Argentina, on diverses companyies de l’IBEX-35 tenen molta exposició. A més a més, les amenaces de Trump a Europa i la Xina pel tema aranzelari han fet disminuir les expectatives de creixement econòmic de cara a l’últim trimestre de l’any. A l’altre costat de l’Atlàntic, Wall Street obria mixt i el Dow Jones baixava el 0,17%.
Pel que fa a les matèries primeres, destaca el preu del barril de Brent, que apuntava cap als 78 dòlars.

Categories: General Tags: