Home > General > El temor a la guerra comercial no deixa aixecar el cap als mercats

El temor a la guerra comercial no deixa aixecar el cap als mercats

03/08/2018

Els bancs centrals eren uns dels protagonistes de la setmana amb els tipus d’interès com a punt central de les seves reunions. La Fed mantenia els tipus actuals a causa de la fortalesa del mercat laboral i el bon creixement de l’economia nord-americana. D’altra banda, el Banc d’Anglaterra sí que apujava els tipus fins al 0,75% tot i els símptomes de desacceleració que han mostrat les últimes dades macroeconòmiques i la incertesa que genera el Brexit. El temor al conflicte comercial també va prendre protagonisme durant la jornada d’ahir i els mercats van reaccionar a la baixa amb caigudes generalitzades a Europa que rondaven el punt percentual. L’IBEX-35 es deixava un 1,03% i perdia els 9.700 punts. No obstant això, als EUA els índexs obrien mixtos amb un Nasdaq impulsat per Apple que refermava els bons resultats presentats dimecres.

Categories: General Tags: