Home > General > L’agost comença amb mal peu per als mercats

L’agost comença amb mal peu per als mercats

02/08/2018

L’agost s’estrenava amb resultats oposats als dos costats de l’Atlàntic. Als EUA obrien amb pujades impulsades per la bona temporada de presentació de resultats. Ahir era el torn d’Apple, que guanyava un 20% més que durant el mateix període de l’any passat i disparava la seva cotització per sobre dels 200 dòlars (+5%). Pel que fa a Europa, els mercats tancaven en vermell pel temor a una nova ofensiva comercial dels EUA contra la Xina, en anunciar que volien augmentar els aranzels del 10% al 25% per un import total de 200.000 milions de dòlars a les importacions procedents del gegant asiàtic. Amb tot això, el barril de Brent sofria una forta caiguda que l’allunya­va encara més dels 75 dòlars. L’euro també retrocedia respecte al dòlar i el tipus de canvi se situava per sota de 1,17 dòlars.

Categories: General Tags: