Home > General > Optimisme generalitzat per les converses entre els EUA i la Xina

Optimisme generalitzat per les converses entre els EUA i la Xina

01/08/2018

Novetats en l’àmbit geopolític amb una significant rebaixa de tensions entre els EUA i la Xina, que acordaven tornar a iniciar negociacions per evitar un major conflicte comercial. Els mercats reaccionaven positivament a la notícia amb apujades que rondaven i fins i tot superaven el punt percentual. A Europa es donava a conèixer la dada del PIB anual del 2,1%, per sota de les estimacions que situaven la xifra al 2,2%. L’IBEX-35 cotitzava a l’alça recuperant les pèrdues de di-lluns i recuperant els 9.900 punts. Pel que fa als parquets americans, tots obrien a l’alça i les tecnològiques podien respirar una mica després de les fortes caigudes de la setmana passada. El barril de Brent perdia força i cedia els 75 dòlars.

Categories: General Tags: