Home > General > El sector tecnològic americà segueix patint

El sector tecnològic americà segueix patint

31/07/2018

Ahir coneixíem la dada de la confiança econòmica a l’Eurozona, que deixava un resultat poc satisfactori a causa de la caiguda del sector industrial, que no les tenia totes amb les tensions comercials i augurava un futur incert. Als mercats europeus s’imposaven pèrdues generalitzades però l’IBEX-35 es mantenia per sobre dels 9.800 punts i consolidava els guanys de la setmana passada. Pel que fa als parquets americans, el Nasdaq era l’índex que més perjudicat es veia amb caigudes voltant el punt percentual, ja que els inversors tornaven a castigar el sector tecnològic amb força. El barril de Brent superava la barrera dels 75 dòlars i l’euro recuperava terreny i se situava a nivells d’1,17 dòlars.

Categories: General Tags: