Home > General > Els mercats ressorgeixen

Els mercats ressorgeixen

28/07/2018

L’últim divendres de juliol va acabar amb verd generalitzat als mercats d’arreu. Les presentacions de resultats continuaven amb bon peu. No obstant això, Twitter decebia en els seus resultats per un nivell d’usuaris inferior a l’estimat pels inversors i es desplomava un 19% a l’inici de la jornada americana. Els mercats europeus tancaven la setmana amb apujades importants després d’alguns dies de tranquil·litat en els fronts comercials entre els EUA i, pràcticament, la resta del món. Als parquets americans es repetia una situació similar a la de dijous, on el Nasdaq i l’S&P500 queien llastrats per les caigudes de Facebook, ahir li tocava a Twitter, mentre que el Dow Jones cotitzava en positiu. Pel que fa a les divises, el dòlar també es beneficiava de la bonança geopolítica i recuperava terreny a l’euro.

Categories: General Tags: