Home > General > La treva comercial anima els mercats

La treva comercial anima els mercats

27/07/2018

Dia de bonança als mercats d’arreu del món. La trobada entre el president dels EUA, Donald Trump, i el president de la Comissió Europea, Jean-Claude Juncker, va acabar amb un principi d’acord per dissipar el perill d’un conflicte comercial. A més, la temporada de presentacions de resultats segueix amb bon peu, superant les expectatives en molts dels casos. Els mercats reaccionaven a l’alça i recuperaven el perdut en jornades anteriors, el Dax alemany creixia un 1,83% i l’Ibex 35 apujava un 0,79%. Pel que fa als parquets americans, l’obertura va ser mixta, amb un Dow Jones cotitzant en positiu mentre que l’S&P500 i Nasdaq ho feien en negatiu, llastrats per la forta caiguda de Facebook, que perdia aproximadament un 18% després de presentar uns resultats que no han agradat als inversors.

Categories: General Tags: