Home > General > Precaució en espera de novetats en política comercial

Precaució en espera de novetats en política comercial

26/07/2018

Primer dia intens de publicacions de resultats d’empreses de l’Ibex 35, que tot i obtenir uns resultats iguals o per sobre de les estimacions perdia un 0,72% al final de la jornada. La resta de mercats europeus tampoc podien encadenar dos dies consecutius d’apujades, però en cap cas les pèrdues superaven el punt percentual. L’esperada reunió entre Trump i Juncker per intentar solucionar el conflicte comercial, va col·laborar a les caigudes creant un ambient de precaució en els mercats que no preveien un final feliç de la trobada. Per la seva banda, els parquets americans obrien mixtos, amb un Nasdaq que cotitzava a nivells de màxims històrics.

Categories: General Tags: