Home > General > Tarannà baixista

Tarannà baixista

20/07/2018

Després de les pujades de dimecres, les borses europees es van donar un respir i cotitzaven majoritàriament amb caigudes moderades, que en cap cas superaven el punt percentual. En una jornada sense grans referències macroeconòmiques, els inversors restaven atents a la temporada de resultats a ambdós bàndols de l’Atlàntic, aprofitant la treva de la guerra comercial entre els Estats Units i la Xina dels últims dies. Els mercats americans obrien a la baixa i el Dow Jones trencava la ratxa de cinc dies consecutius cotitzant a l’alça. Pel que fa al petroli, el barril de Brent començava la jornada corregint les pujades de dimecres, però va aconseguir donar la volta a les caigudes i recuperava els 73 dòlars.

Categories: General Tags: