Home > General > Es consoliden les apujades

Es consoliden les apujades

19/07/2018

Segona jornada consecutiva per als mercats europeus      cotitzant en positiu després  que es signés l’acord comercial amb el Japó per fer front a les tensions comercials amb els Estats Units. Aquestes apujades també s’atribuïen a la dada de l’IPC de l’eurozona, que es situava al 2%. Els parquets tancaven amb lleugeres apujades, de les quals destaquen el Dax alemany (+0,82%) i l’Euro Stoxx 50 (+0,80%). L’ibex-35 veia com no podia alçar-se més d’un 0,35% a causa de les caigudes dels bancs espanyols en rebre una rebaixa del seu preu objectiu per part d’una reconeguda casa d’inversió, fent un crit a la cautela per al sector financer. A l’altre costat de l’Atlàntic, els mercats obrien mixtes, amb caigudes que deixaven enrere el missatge optimista de Powell, però el Dow Jones es mantenia en positiu.

Categories: General Tags: