Home > General > Comença la presentació de resultats

Comença la presentació de resultats

18/07/2018

El discurs del president de la Fed, Jerome Powell, advertint que les tensions comercials suposen un gran risc i que la millor manera de créixer és amb l’apujada gradual dels tipus d’interès davant del congrés dels EUA, va ajudar que els mercats fessin el salt al color verd. A Europa els mercats cotitzaven a l’alça i l’Ibex-35 mantenia els 7.000 punts després d’una jornada més aviat negativa. A l’altre costat de l’Atlàntic continuaven les presentacions de resultats, que eren majoritàriament positives, sobretot per al sector financer, i els parquets americans cotitzaven a l’alça però amb cautela. El barril de Brent continuava cedint i perdia els 72 dòlars al tancament dels mercats europeus.

Categories: General Tags: