Home > General > Resposta xinesa

Resposta xinesa

05/07/2018

Telefónica tira de l’IBEX-35 i fa que el selectiu espanyol despunti per sobre de la resta de selectius europeus. La Xina respon a les amenaces procedents del president dels Estats Units, Donald Trump, i anuncia prohibir la venda de xips de la nord-americana Micron Technology al seu país, justificat per una disputa per les patents. Aquesta és la contesta que s’interpreta com a resposta de les restriccions imposades pels Estats Units al país del sol naixent sobre el sector tecnològic. Com a resposta, el sector dels semiconductors ha reaccionat a la baixa. D’altra banda, els Estats Units celebraven el Dia de la independència, per la qual cosa Wall Street va romandre tancat, quedant d’aquesta manera els mercats europeus sense aquesta referència.

Categories: General Tags: