Home > General > El mercat es calma després de la tensió política

El mercat es calma després de la tensió política

31/05/2018

La darrera sessió de cotització en els mercats europeus obria sense gaire alegria. No obstant això, a mesura que passava el dia la calma s’imposava i l’obertura de Wall Street acabava animant lleugerament els selectius. També hi va tenir alguna cosa a veure el refredament de les primes de risc dels perifèrics europeus. Per exemple, Itàlia aconseguia rebaixar el diferencial de tipus amb el bund alemany, situant el buoni a 10 anys en el 2,88%. Per altra banda, Espanya també reduïa lleugerament la pressió sobre el deute governamental. Centrant-nos a l’altre costat de l’Atlàntic, el PIB anualitzat dels EUA publicava un creixement del 2,2%, una dècima per sota de l’esperat. Això no impedia que la majoria dels selectius nord-americans rondessin l’1% de rendiment. En l’àmbit macroeconòmic, durant la jornada d’avui estarem atents a la taxa d’atur de l’abril a l’eurozona i el PMI manufacturer i no manufacturer de la Xina durant el maig.

Categories: General Tags: