Home > General > Atents a la prima de risc

Atents a la prima de risc

30/05/2018

La correcció d’ahir deixava la major part dels valors bancaris espanyols en mínims de l’any. L’ampliació de la prima de risc dels principals països perifèrics europeus pressionava a la baixa noms de l’IBEX-35 tan coneguts com Banco Santander, BBVA, Banc Sabadell i Caixabank, entre d’altres. Les alertes de més tensió política tant a Espanya com a Itàlia feien que el deute sobirà d’ambdós països seguís sent castigat en preu i per tant ampliessin el rendiment dels actius. Com a conseqüència, la rendibilitat del bo espanyol a 10 anys se situava en 1,55%, mentre que el buoni italià se situava en el 2,9%. En aquest context, i reprenent el dia festiu de dilluns a Wall Street, els selectius nord-americans també obrien a la baixa. Pel que fa a la divisa de referència, l’euro marcava nivells d’1,1575 davant el dòlar americà.

Categories: General Tags: