Home > General > Geopolítica

Geopolítica

25/05/2018

La decisió per part de Donald Trump de no realitzar la reunió amb Corea del Nord provoca confusió als principals mercats mundials. D’aquesta manera se seguia amb el tarannà negatiu que vam experimentar la jornada de dimecres. En aquest con­text, la divisa americana seguia estable mostrant la seva fortalesa recentment experimentada, marcant nivells d’1,1724. L’actiu refugi de l’or cotitzava de forma positiva, prop de 1.305 dòlars l’unça, i la divisa japonesa, que acostuma a funcionar com a divisa refugi, pujava per tercera jornada consecutiva respecte al dòlar americà i respecte a l’euro. Així doncs, com està sent habitual, els mercats ba-llaven al to de la geopolítica. Als Estats Units, en el moment de tancament dels mercats europeus el selectiu que millor aguantava el tipus era el tecnològic.

Categories: General Tags: