Home > General > Les tecnològiques no deceben

Les tecnològiques no deceben

01/05/2018

Facebook, Microsoft, Amazon, Netflix. Les tecnològiques més observades han publicat per sobre de les expectatives i van pujar entre un +2% i un +9%. És molt important, ja que hi ha molt volum de diners concentrats en aquests valors i el bon sentiment inversor està condicionat per la fortalesa de les FANG. Va ser particularment rellevant el resultat de Facebook, perjudicat pel recent escàndol de la fuga de dades. Falta la publicació d’Apple, avui a tancament americà, perquè puguem respirar tranquils. Amazon, per la seva part, està a un 10% de superar Apple en capitalització borsària i convertir-se en la companyia més gran del món. Quant a la setmana passada, el tema més emocionant va ser el rendiment del 10 anys americà tocant el 3%, no superat des del 2014. Feliç Dia internacional dels treballadors/ores!

Categories: General Tags: