Home > General > Repunt inesperat

Repunt inesperat

06/04/2018

Si una cosa queda força clara aquesta setmana és que l’augment de la volatilitat ja és una realitat. Així, com dimecres vèiem tancaments a la baixa, ahir, des de bon principi, els mercats de renda variable europea iniciaven la sessió amb repunts generalitzats. A més, a mesura que avançava la jornada, els índexs de referència seguien repuntant fins tancar per sobre del 2%. El mercat seguia dansant al ritme de les negociacions entre la Xina i els EUA per tal d’evitar una guerra comercial. Per altra banda, als EUA la dada d’atur setmanal registrava un lleuger increment. No obstant això, serà avui quan veurem la dada més rellevant sobre la situació laboral a Amèrica del nord (recordem que aquesta va ser la que el mes de febrer va iniciar les correccions).

Categories: General Tags: