Home > General > Els índexs europeus no responen

Els índexs europeus no responen

27/03/2018

Tot i la suavització de la tensió per la guerra comercial entre els EUA i la Xina, els mercats de renda variable europeus no eren capaços de remuntar el vol. Per tant, la darrera setmana de març començava registrant comportaments negatius que deixaven la majoria de selectius de la zona euro amb un còmput anual acumulat en vermell. Un dels únics índexs que aguantava lleugerament per sobre del 0% (ytd) era l’italià. Per altra banda, enmig de la coneguda tensió política del país veí, l’S&P apujava la qualificació del deute sobirà de BBB+ a A- amb perspectiva positiva. A l’altra banda de l’Atlàntic, l’obertura nord-americana era en positiu. Tot i que certs valors com Facebook o Twitter seguien la seva davallada, Wall Street es situava rondant el +1% a tancament europeu.

Categories: General Tags: