Home > General > Setmana complicada

Setmana complicada

24/03/2018

Amb el mal tancament de l’índex de referència nipó (-4,51%), els mercats europeus no eren capaços d’obrir la sessió de divendres amb to positiu. De fet, de la mateixa manera que el Nikkei, Wall Street tancava dijous amb fortes vendes. L’avivament de la guerra comercial entre els EUA i la Xina feia dubtar els inversors. Un altre exemple era com el tipus d’interès interbancari (al qual els bancs es presten els diners entre si) repuntava i feia caure els valors del sector financer. Una clara lectura d’aquest moviment és que a mesura que creix la incertesa i la desconfiança, puja el tipus d’interès exigit per prestar diners. Per tant, l’acumulat setmanal en els parquets europeus registrava reta-llades notables. Bon cap de setmana!

Categories: General Tags: