Home > General > Lleugeres correccions

Lleugeres correccions

01/03/2018

Les paraules del nou president de la Reserva Federal seguien presents en els mercats de capitals. Amb un missatge força optimista, Jerome Powell advertia que es podrien veure noves pujades de tipus atesa la fortalesa de l’economia nord-americana. La lectura d’algun dels analistes es traduïa que als EUA hi hauria quatre pujades de tipus per a aquest any en lloc de les tres previstes. Quant a la jornada europea, els selectius de referència obrien i tancaven de la mateixa manera. Les vendes, tot i que molt moderades, prevalien en la darrera sessió de cotització europea. La dada d’inflació durant el mes de febrer a l’eurozona se situava en l’1,2% interanual. Per altra banda, l’apreciació del bitllet verd provocava que el preu del Brent retrocedís fins als 66 dòlars per barril.

Categories: General Tags: