Home > General > La setmana arranca fluixa

La setmana arranca fluixa

20/02/2018

Aquest dilluns els mercats europeus mostraven un comportament intradiari de més a menys. Tot i una obertura positiva de bon matí, els selectius de referència a Europa tancaven lleugerament negatius. El més important serà comprovar si aquesta setmana es consolida la normalització dels mercats. Quant als nord-americans, ahir es trobaven tancats pel Dia del president. Això no significava l’absència de notícies, ja que en el sector dels materials, l’administració de Donald Trump ha proposat nous plans per frenar les importacions d’acer i alumini als EUA amb la intenció de reduir la seva dependència de la Xina i salvaguardar la indústria nacional (imposant quotes i aranzels). En aquest sentit, la cotització d’Arcelormittal i Acerinox es disparaven en el mercat de valors del país veí.

Categories: General Tags: