Home > General > Un dia de més a menys

Un dia de més a menys

16/02/2018

La d’ahir va ser una jornada relativament tranquil·la als mercats tot i anar de més a menys rendiment. Les borses europees es veien perjudicades per una obertura més volàtil de Wall Street que intentava a mitja sessió reprendre el to favorable. Els blue chips del sector tecnològic com Apple o Cisco lideraven el costat dels guanys. Sectors més tradicionals com energia i telecomunicacions es mantenien en número vermells. Semblaria que les bones dades d’inflació americana publicades dimecres (per sobre de les esperades) afavorissin els sectors més cíclics i perjudiquessin els més defensius. El petroli seguia el tarannà baixista i l’or es mantenia pla. Pel que fa a les divises, l’euro seguia guanyant la lluita al dòlar situant-se a nivells d’1,248.

Categories: General Tags: