Home > General > I va arribar la volatilitat

I va arribar la volatilitat

14/02/2018

Veníem observant durant l’inici del 2018 com la volatilitat repuntava lentament, tot i la bona tendència alcista en la renda variable. En realitat va ser a poc a poc, va començar en les divises gairebé sense avisar. Tot i això, no va ser fins la publicació del major increment salarial des del 2009 als EUA que el nerviosisme es va disparar als mercats. El mercat està posant per fi la vista en els possibles riscos inflacionistes i que la Fed reaccioni amb més força de l’esperat, fet que ha pesat positivament sobre la rendibilitat dels bons i negativament sobre la renda variable. A més, normalment, altres episodis de canvis en la política monetària de la Fed han anat acompanyats d’increments de la volatilitat en les principals classes d’actius.

Categories: General Tags: