Home > General > Mala setmana

Mala setmana

10/02/2018

Si tenim en compte els rendiments acumulats durant aquesta setmana, els principals parquets europeus han estat fortament castigats. Per exemple, l’índex alemany DAX, acumulava rendiments negatius pròxims al -5%. De la mateixa manera, l’Ibex-35 espanyol, juntament amb l’índex de referència europeu, l’Eurostoxx50, també veien retallades pròximes al -5,50%. D’aquesta manera, els selectius europeus es situaven en negatiu des d’inici d’enguany. Aquests moviments són justificats per moviments extrems de volatilitat, així com el trencament de nivells tècnics. De fet, els creixements a ambdues bandes de l’Atlàntic, així com els fonamentals, no indiquen cap canvi rellevant en la bona tendència econòmica. Bon cap de setmana a tots!

Categories: General Tags: