Home > General > Utilities i Pharma: les protagonistes de la jornada

Utilities i Pharma: les protagonistes de la jornada

31/01/2018

Després de conèixer el tancament vermell de dilluns a Wall Street i acompanyat d’un registre també negatiu als selectius més rellevants d’Àsia, la darrera sessió europea obria amb retallades generalitzades. Des de primera hora, els mercats europeus amagaven caigudes que es pronunciaven a mesura que transcorria la jornada. A part, dos sectors eren els protagonistes destacats del dia d’ahir. A Espanya, el sector elèctric i del gas era castigat per una possible nova regulació            per part del govern que propiciaria uns preus més baixos per al consumidor i una recaptació inferior per a les companyies. Per altra banda, companyies del sector farmacèutic es veien castigades per la notícia que Amazon, Berkshire Hathaway i JP Morgan crearan una empresa de serveis de salut.

Categories: General Tags: