Home > General > Setmana intensa

Setmana intensa

30/01/2018

Ens situem en plena presentació de resultats empresarials. De fet, aquests estan sent relativament més fluixos de l’esperat. Aquesta setmana arriba la reunió de la FED entre una bateria de dades macro molt rellevant a ambdues bandes de l’Atlàntic. Respecte a la reunió de la FED, qualsevol moviment en els tipus de referència de l’entitat seria molt inesperat per al mercat. No obstant això, el comunicat podria sorprendre i ser més hawkish (dur). En la darrera cita de Yellen, no s’ha d’oblidar que la composició del FOMC per al 2018 és lleugerament més favorable a una normalització monetària que la del 2017. Respecte a les cites macro, als EUA es publicaran dades d’atur divendres, així com els costos laborals del 4T2017. A Europa, dades de creixement, preus i atur de diferents països membres.

Categories: General Tags: