Home > General > “España va bien”

“España va bien”

24/01/2018

Divendres Fitch s’atrevia a pujar el ràting a Espanya des de BBB+ a A-. Recordem que el mercat esperava pujades de ràting ja l’any passat, no obstant això, les agències es van abstenir degut al tema de Catalunya. Com a resultat, la prima de risc frega els 80 pb i l’Ibex 35 acumula, d’ençà que ha començat el 2018, rendiments més positius que altres selectius europeus. Ahir començava el fòrum a Davos (aquest any amb la participació de Trump) i demà es reuneix el Banc Central Europeu. Les opinions provinents d’ambdós esdeveniments seran capaços d’impactar en el mercat. De cara a la sessió d’ahir, el mercat de renda variable europea mostrava comportaments mixtos. Pel que fa a l’obertura de Wall Street, S&P 500 mantenia el to verd, mentre que el Dow Jones es quedava pla.

Categories: General Tags: