Home > General > S’apropa una setmana important

S’apropa una setmana important

20/01/2018

El darrer dia de setmana tancava positiu per a la major part dels selectius europeus. Tot i que la sessió anava de més a menys, els índexs de renda variable d’Europa registraven increments (no superiors a l’1%) que servien per reflectir un acumulat anual d’aproximadament el 4%. A l’altra banda de l’Atlàntic l’obertura nord-americana mostrava comportaments mixtos a tancament europeu. De cara a la              propera setmana estarem atents a diverses cites importants d’arreu del món: la primera dimarts, amb la decisió de tipus de referència al país nipó (Bank of Japan), dos dies després la decisió de tipus de referència a l’Eurozona (Banc Central Europeu) i per finalitzar, di­vendres, publicació del PIB anualitzat (preliminar) del 4T2017 als Estats Units d’Amèrica. Bon cap de setmana a tots!

Categories: General Tags: