Home > General > Els selectius mostren un to mixt

Els selectius mostren un to mixt

19/01/2018

Una de les notícies més destacades durant la jornada d’ahir era la publicació del PIB del gegant asiàtic, que batia les expectatives en créixer un 6,8% el quart    trimestre del 2017. Ara bé, mirant les nostres borses, Europa mostrava un comportament mixt al tancament de jornada. Així com algun selectiu registrava retallades, altres se situaven en positiu. L’índex de referència italià no defraudava i tornava a estar entre els verds, sumant així un rendiment acumulat el 2018 d’aproximadament el 8%. Per altra banda, el selectiu del país veí se situava entre els més perjudicats, per sota dels 10.500 punts. Avui estarem atents a les dades de comptes corrents de l’eurozona i Portugal del mes de novembre.

Categories: General Tags: