Home > General > Resultats en el sector bancari

Resultats en el sector bancari

18/01/2018

Tot i la depreciació de la divisa comunitària, les borses europees tancaven la sessió d’ahir amb lleugeres correccions. Per altra banda, el selectiu de referència italià mostrava un dels millors comportaments i acumulava més d’un 7% aquest any. Un dels sectors que de situaven en el punt de mira dels inversors era el bancari. Als Estats Units, la publicació de resultats del quart trimestre del 2017 de Bank of Americà decebia els analistes (registrant un benefici net de 2.079 milions de dòlars). A més, Goldman Sachs tampoc sorprenia positivament. Igualment, això no era suficient per evitar una obertura positiva de Wall Street. Quant al barril de Brent, que perdia nivells de 69 dòlars durant la sessió, a poc a poc remuntava per acabar (a tancament europeu) prop dels 69,40 dòlars.

Categories: General Tags: