Home > General > Blue Monday

Blue Monday

16/01/2018

La jornada d’ahir es caracteritzava per ser el dia més trist de l’any: Blue Monday. En aquest sentit, els mercats europeus també es mostraven apàtics i tancaven la sessió amb to mixt. Per tant, dona la sensació que el ral·li de principi d’any mostra signes d’alentiment. Sense grans referències macroeconòmiques, i un mercat nord-americà que tancava per festiu degut al dia de Martin Luther King, la renda variable no prenia un rumb clar. Un altre dels moviments forts de la sessió era l’apreciació de la divisa comunitària. Des dels nivells de finals de 2016, l’euro s’ha apreciat més d’un 16% respecte del dòlar americà. Pel que fa al dia d’avui, veurem publicades les dades de l’IPC d’Alemanya, França i Regne Unit del mes de desembre.

Categories: General Tags: