Home > General > Comencen les presentacions de resultats

Comencen les presentacions de resultats

13/01/2018

A primera hora del matí una de les notícies més destacades era que la reconeguda agència S&P rebaixava el ràting de Brasil des de BB a BB- amb Outlook estable. Aquest fet no evitava que la darrera sessió de cotització servís per a deixar en positiu el còmput setmanal dels parquets europeus. Per tant, novament ens situem en una setmana a l’alça de les borses del nostre continent. Als Estats Units comencem a veure publicacions de resultats. Ahir era el torn per JPMorgan, Wells Fargo i BlackRock. L’entitat financera més gran dels Estats Units per actius, JPMorgan, superava les expectatives dels analistes. Wells Fargo, la tercera entitat per actius decebia lleugerament, mentre que BlackRock obtenia un benefici net de 4.970 milions, cosa que suposava un increment del 56,7% respecte a l’any anterior. En aquest context, Wall Street es tenyia de verd a tancament europeu.

Categories: General Tags: