Home > General > Actes del BCE

Actes del BCE

12/01/2018

El fet destacat de la sessió d’ahir era la publicació de les actes del BCE. Aquest fet impulsava de nou a l’alça la cotització de la divisa comunitària. La lectura dels analistes concloïa en nous indicis d’una frenada dels estímuls monetaris actuals. Per altra banda, el mercat de deute també es ressentia de les noves pistes que donava el BCE i com a exemple, el bo espanyol a deu anys se situava per sobre de l’1,55%. Pel que fa als mercats europeus, l’índex de referència alemany era el més ressentit de la jornada així com l’índex italià era el més revaloritzat. De fet, a l’acumulat de l’any, el MIB encapçala el millor comportament, per sobre del 6%. Pel que fa a Wall Street, els principals índexs nord-americans obrien amb ànim comprador, de nou a la conquesta de màxims històrics.

Categories: General Tags: