Home > General > Fre a la compra de deute

Fre a la compra de deute

11/01/2018

La darrera jornada de cotització els inversors van recollir beneficis i com a conseqüència la major part dels selectius europeus tancaven amb lleugeres retallades. De fet, com ja hem comentat alguna altra vegada, la volatilitat de la renda variable es troba en nivells històricament baixos i la complaença del mercat sorprèn, registrant fluctuacions suaus a les quals no estaven acostumats. Ahir, el pitjor tancament europeu el registrava l’índex de referencia alemany DAX. Una de les notícies de la jornada venia de la mà de Bloomberg. La reconeguda agència citava algunes fonts que afirmaven una frenada en la compra de deute nord-americà per part de la Xina. Aquest fet se sumava al moviment del Banc del Japó, que també anunciava recentment la reducció en la compra de deute.

Categories: General Tags: