Home > General > Resum del desembre

Resum del desembre

04/01/2018

L’últim mes de l’any va ser també positiu per a la renda variable, amb un S&P-500 tancant l’any perfecte: ha finalitzat en positiu tots els mesos del 2017. Va destacar també el repunt de la renda variable emergent, amb un notable comportament de les accions xineses al llarg de l’any. Davant d’això, Europa va mantenir la seva correcció, tancant el mes en negatiu. Pel que fa a l’economia, es manté un creixement dinàmic i sincronitzat, amb pocs països quedant a fora. Destaca el bon comportament de l’economia als Estats Units, l’Eurozona i el Japó, però també els emergents mostren taxes dinàmiques de creixement, com l’Índia o la Xina, amb el Brasil i Rússia sortint de la recessió. Quant a la sessió d’ahir, els mercats seguien amb tendència alcista, Europa tancava en positiu mentre que Wall Street també obria en verd.

Categories: General Tags: