Home > General > Rebot lleuger

Rebot lleuger

17/11/2017

Després d’unes quantes sessions a la baixa als principals mercats europeus, la darrera sessió tancava recuperant part del perdut durant la setmana. Des de l’obertura, els futurs anticipaven possibles rebots que es materialitzaven a mesura que avançava el dia. El dia d’ahir, una de les notícies que eclipsava els titulars era que el fons                  sobirà de pensions noruec estudiava vendre                les seves posicions del sector petrolier. Tenint en compte que la posició en petrolieres del fons és aproximadament del 6% del total de la cartera, això suposaria una desinversió propera als 37.000 milions de dòlars. La reacció del mercat no es feia esperar i valors com el Royal Dutsch Shell, BP, Eni o Total registraven tancaments a la baixa.

Categories: General Tags: