Home > General > Final de setmana baixista

Final de setmana baixista

11/11/2017

La jornada d’ahir va seguir el mateix tarannà baixista que la sessió de dijous. Els mercats europeus tancaven amb registres negatius de prop del 0,5%. No obstant això, a diferència d’altres sessions, el sector financer no era dels sospitosos i mantenia certa tonalitat positiva amb valors com Banco Santander mantenint-se pla, BNP pujant un 0,22%, així com l’alemany Deutsche Bank repuntant prop d’un 3%. Companyies relacionades amb el sector dels materials com ArcelorMittal també mostraven fortalesa, marcant un positiu 3,37%. Pel costat negatiu, Técnicas Reunidas presentava un nou profit warning retrocedint prop del 17%. El Brent retrocedia lleugerament i algunes petrolieres de referència com BP o RDS cedien més d’un 1%. Per acabar, la divisa europea recuperava valor respecte del dòlar i consolidava nivells d’1,16. Bon cap de setmana.

Categories: General Tags: